Overzicht

home > kachels
Websitefoto6

Houtkachels

Houtkachels geven een bijzonder aangename warmte. Het geluid van knisperende houtblokken, de aanblik van het brandende vuur en de kruidige geur: een houtkachel binnen of buiten maakt de sfeer overal gezellig.

Bekijk houtkachels >

elekrische kachel overzicht

Elektrische kachels

Een elektrische kachel brengt sfeer en warmte. De levensechte houtblokken in de kachel zien eruit alsof ze werkelijk branden. In onze showroom vindt u zowel vrijstaande elektrische kachels als inbouwhaarden op stroom.

Bekijk elektrische kachels >

Heatmor400_4S

Buitenhoutkachels op CV

Op de grens van Canada en de VS bouwt Heatmor buitenhoutkachels op CV. Topkwaliteit in veilige en bestendige roestvrijstalen stookketels voor buitenhuis gebruik. Boels Verwarming is exclusief Europees dealer van Heatmor.

Bekijk buitenhoutkachels op CV >

schouw showroom

Schouwen

Schouwen bieden wij voor elk interieur: van klassiek tot modern, van romantisch tot strak. U hebt bij ons keuze uit schouwen in diverse modellen, materialen en maten. In onze showroom in Onstwedde vindt u een uitgebreide collectie voorbeelden van schouwen.

Bekijk schouwen >

Hotkachel op cv overzicht

Houtkachels op CV

Met een CV houtkachel of houtkachel op CV in uw huis geniet u van de gezelligheid en warmte van het houtvuur en verwarmt u ook nog eens uw hele huis. Zo kunt u flink besparen op energie. Bekijk ook eens onze showroom.

Bekijk houtkachels op CV >

accessoires overzicht

Accessoires

Boels Verwarming is specialist in kachels en verwarming voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Daarbij horen natuurlijk ook kachel accessoires. Zoekt u bepaalde kachel accessoires?

Bekijk accessoires >

Gaskachels

Gaskachels

Ook gaskachels horen natuurlijk thuis in het assortiment van Boels Verwarmingen. In onze showroom in Onstwedde vindt u een uitgebreide collectie voorbeelden van gaskachels.

Bekijk gaskachels >

Palletkachels breed

Pelletkachels

Pelletkachels zijn enorm populair op dit moment. Het hoge rendement en gebruiksgemak zijn hiervoor de belangrijkste reden.

Bekijk pelletkachels >

Liftdeurhaard Brunner

Liftdeurhaarden

Liftdeurhaarden zijn zijn er in diverse maten en uitvoeringen. De deuren kunnen omhoog worden geschoven of worden gekanteld. Bij een liftdeurhaard met een gesloten verbrandingssysteem is geen bestaande schoorsteen nodig. In bijna iedere situatie is het daarom ook mogelijk een liftdeurhaard te plaatsen.

Bekijk liftdeurhaarden>

IMG_7197

Gashaarden

Gashaarden zijn er voor binnen en buiten. Onze inbouwhaarden passen in ieder interieur en zijn vrijwel overal te plaatsen. Heeft u geen rookgasafvoer of schoorsteen? Dan kunt kiezen voor een gashaard zonder afvoer. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk gashaarden>

speksteen algemeen

Speksteenkachels

De warmte van een speksteenkachel verhoogt de weerstand en verlaagt het risico op hart- en vaatziekten. De lucht droogt niet uit, er is geen stofschroei, veel minder stofwerveling en de groei van schimmels en huismijten wordt afgeremd.

Bekijk speksteenkachels >

tipi def

Buitenhaarden

Hebt u een terras, tuin, balkon of veranda waar u ook graag zit als het wat frisser wordt? Een buitenhaard of buitenkachel geeft net dat beetje extra warmte. En zeg nou zelf, wat is er nou gezelliger dan buiten zitten bij het vuur van uw eigen terrashaard, verandakachel of tuinhaard?

Bekijk buitenhaarden >