Houtkachel op CV, besparen op energie

kachels > houtkachel op CV
houtkachels_cv_ddgeco

Kies voor gedegen advies

Met een CV houtkachel of houtkachel op CV in uw huis geniet u van de gezelligheid en warmte van het houtvuur en verwarmt u ook nog eens uw hele huis. Zo kunt u flink besparen op energie.

Hoe werkt een houtkachel op CV

Een CV houtkachel verwarmt tijdens het stoken water in een reservoir. Dit verwarmde water wordt naar de radiatoren of de vloerverwarmingsbuizen gepompt om het hele huis te verwarmen. Het water zorgt er ook voor dat de warmte per kamer gemakkelijk te regelen is. Een houtkachel op CV is ook te gebruiken als bijverwarming naast uw normale ketel of warmtepomp.

CV houtkachel kopen?

Bent u van plan om een CV houtkachel te kopen? Neem contact op met Boels Verwarming en wij helpen u graag verder. Of kom naar onze showroom in Onstwedde. Hier vindt u diverse merken en modellen houtkachels op centrale verwarming met gevarieerd vermogen. U krijgt dan direct kundig  advies over de beste keuze, plaatsing en onderhoud van uw houtkachel op CV.

Onze merken houtkachels op CV

Schermafbeelding 2018-08-14 om 12.59.18
Schermafbeelding 2018-08-14 om 12.59.06
Schermafbeelding 2018-08-14 om 12.51.01

Houtkachels op CV

houtkachels_cv_ddgeco

Houtkachel DDG Eco

Boels Verwarming is ook thuis in het aanleggen van houtkachels op CV. U ziet hier de DDG Eco. Het toestel geeft een groot deel van de warmte aan de CV en een kleiner deel direct in de woonruimte. Het grote voordeel is van dit soort systemen is dat de gehele kan worden verwarmd door de houtkachel. Eventueel als inbouw leverbaar.

Specialist in houtkachels op CV voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in houtkachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een houtkachel op CV kopen? Neem contact op met Boels Verwarming  voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.