Houtkachels op CV

kachels > houtkachels op cv

Specialist in houtkachels op CV voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in houtkachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een houtkachel op CV kopen? Neem contact op met Boels Verwarming  voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

Heta aqua 800

Hoe werkt een houtkachel op CV?

Met een CV houtkachel of houtkachel op CV in uw huis geniet u van de gezelligheid en warmte van het houtvuur en verwarmt u ook nog eens uw hele huis. Zo kunt u flink besparen op energie.

De werking in het kort

Een CV houtkachel verwarmt tijdens het stoken water in een reservoir. Dit verwarmde water wordt naar de radiatoren of de vloerverwarmingsbuizen gepompt om het hele huis te verwarmen. Het water zorgt er ook voor dat de warmte per kamer gemakkelijk te regelen is. Een houtkachel op CV is ook te gebruiken als bijverwarming naast uw normale ketel of warmtepomp.

Houtkachel DDG Eco

Boels Verwarming is ook thuis in het aanleggen van houtkachels op CV. U ziet hier de DDG Eco. Het toestel geeft een groot deel van de warmte aan de CV en een kleiner deel direct in de woonruimte. Het grote voordeel is van dit soort systemen is dat de gehele kan worden verwarmd door de houtkachel. Eventueel als inbouw leverbaar.

houtkachels_cv_ddgeco
image-1

Aspect 80 van Parkray

Deze kachel is met zijn wraparound-boiler en water temperatuur gestuurde thermostaat zeer compleet uitgevoerd. Opmerkelijk veel warmte! Voor uw radiatoren, vloerverwarming, of zelfs het douchewater. Hij is makkelijk in de bediening en dankzij zijn grote ruit levert hij u perfect zicht op de vlammen.

  • Tripple burn technologie
  • Hot airwash voor behoud van een schone ruit
  • Nominale warmte afgifte water 11.3 kW
  • Nominale warmte afgifte ruimte 5.2
  • Maximum warmte afgifte water 16 kW
  • Maximum warmte afgifte ruimte 8 kW
  • Hout versie
  • CO emissie 13% 02 0.23%
  • Maten HxBxD in mm;  765x760x545
  • Deurhendel in zwart chrome of in RVS leverbaar

Heta Aqua 800

Prachtige kachel van het merk Heta. Deze kachel zorgt voor verwarming en sfeer in de ruimte waar de kachel is geplaatst. De Heta Scan-Line Aqua 800 kan echter ook opgenomen worden in een CV - netwerk. Bij een modern woonhuis heeft deze kachel voldoende capaciteit om het hele huis te verwarmen. Het rendement op deze kachel kan oplopen tot wel 90% en er kunnen daarom grote ruimtes worden verwarmt. Wij hebben ruime ervaring met het installeren van de oplossingen. Heta en Boels? een prima combinatie.

Heta Aqua 800

CV houtkachel kopen?

Bent u van plan om een CV houtkachel te kopen? Neem contact op met Boels Verwarming en wij helpen u graag verder. Of kom naar onze showroom in Onstwedde. Hier vindt u diverse merken en modellen houtkachels op centrale verwarming met gevarieerd vermogen. U krijgt dan direct kundig  advies over de beste keuze, plaatsing en onderhoud van uw houtkachel op CV.

Onze merken houtkachels op CV

DDG logo
Hunterstoves_Logo
download