Gashaarden, bijna overal te plaatsen

haarden > gashaarden

Specialist in gashaarden voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in gashaarden voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een gashaard kopen? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. U vindt hier onder meer een gashaard ingebouwd in een schouw van natuursteen.  Wij helpen u graag verder.

Gashaard Triple Faber

Inbouw gashaard

Wilt u een inbouw gashaard kopen? Denk dan eens aan de Smart Bell gesloten inzethaard van Bellfires. Dankzij de zeer geringe inbouwdiepte is deze bijna overal te plaatsen. Dat maakt deze gashaard voor inbouw ideaal bij renovaties. Het vuur in de Smart Bell ziet er heel realistisch uit en het rendement van deze in diverse maten leverbare gashaards is hoog.

Gashaard Faber Triple

In onze showroom deze inbouwhoekhaard van Faber. Op de foto ziet u de rechtszijdige uitvoering. Deze haard is ook als linkszijdig model leverbaar.

Ons merk gashaard

Schermafbeelding 2018-08-14 om 11.26.59

Gashaard kopen?

Wilt u een sfeerhaard kopen? Neem contact op met Boels Verwarming, wij helpen u graag verder! Of kom langs in onze winkel met ruime showroom, waar u verschillende merken en modellen sfeerhaarden vindt. Wij helpen u graag verder met kundig advies.

 

Wij helpen graag met uw keuze

Gashaarden zijn er voor binnen en voor buiten. Onze inbouw gashaarden passen in elk interieur en zijn bijna overal te plaatsen. Hebt u geen rookgasafvoer of schoorsteen? Kies dan voor een gashaard zonder afvoer.