Gashaarden, bijna overal te plaatsen

haarden > gashaarden

Specialist in gashaarden voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in gashaarden voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een gashaard kopen? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. U vindt hier onder meer een gashaard ingebouwd in een schouw van natuursteen.  Wij helpen u graag verder.

Gashaard Faber Matrix 800/650

De MatriX-serie biedt het beste van Faber. Alle MatriX-haarden zijn uitgerust met de nieuwste Honeywell techniek, zo ben u altijd verzekerd van een veilige en perfecte werking van uw Faber haard. In combinatie met de ITC-app van Faber is de haard niet alleen makkelijk te bedienen, maar weet u ook zeker dat uw haard perfect werkt.

Wij stellen graag samen met u de meest geschikte haard samen. Een haard die past bij u smaak en interieur. Vervolgens wordt deze speciaal voor u gebouwd, afgesteld, getest en geplaatst. Een voorbeeld van deze haard is te zien in onze showroom.

650
Gashaard Triple Faber

Triple M Smart - inbouw gashaard

De Triple is een driezijdige inbouwgashaard uit de Smart-serie inbouwhaarden, die zijn uitgerust met de Faber Flat Burner®. Het vuurbeeld van de Flat Burner® is liggend en zorgt voor uren kijkplezier. De Triple is leverbaar in 2 formaten.

  • Een haard met de kenmerkende, betrouwbare Faber technologie voor een aantrekkelijke prijs.
  • Via de meegeleverde afstandsbediening kun je de hoogte van vlammen nauwkeurig instellen.
  • Een houtset van realistische kwaliteit.

In onze showroom treft u deze inbouwgashaard van Faber aan.

Respect hoekhaard Stepburner

Een Faber haard uit de Premium-serie die rondom de hoek loopt. Deze zeer opvallende inbouwhaard is uitgerust met de Faber Step Burner® en is verkrijgbaar met verschillende opties.

  • Een premium Faber haard te personaliseren met decoraties en accessoires.
  • Dankzij de Faber Step Burner® kun je bij meerdere ingebouwde standen genieten van een rijk haardvuur.
  • De bouwwijze rondom de hoek geeft een uniek beeld vanuit meerdere posities.
  • Faber haarden in een bijzondere vorm voor wie specifieke wensen heeft en een hoge kwaliteit nastreeft.

In onze showroom kunnen we u een van de vele mogelijkheden tonen.

Faber Respect

Gashaard kopen?

Wilt u een gashaard kopen? Neem contact op met Boels Verwarming, wij helpen u graag verder! Of kom langs in onze winkel met ruime showroom, waar u verschillende merken en modellen gashaarden vindt. Wij helpen u graag verder met kundig advies.

 

Onze merken