Energiezuinige elektrische kachels met thermostaat

kachels > elektrische kachels

Specialist in elektrische kachels voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in elektrische kachels voor Noord-Nederland. Diverse klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe komen bij ons terug voor onderhoud, maar ook voor een nieuwe kachel wanneer zij daar aan toe zijn. Kom eens langs in onze grote showroom in Onstwedde. U bent van harte welkom.

Wanders Aurora 610

Een sfeerhaard in de woonkamer maar dan wel zonder een gasaansluiting? Het kan met deze prachtige Aurora 610

Geen gedoe met breek -of installatiewerk! Deze nieuwe elektrische inbouwhaard van de Nederlandse fabrikant Wanders is de perfecte oplossing. De vernieuwde Aurora serie kent een aantal inbouwhaarden die gebruikt worden voor bijvoorbeeld een bestaande open haard of schouw, waarbij de oude haard vrij eenvoudig vervangen kan worden door een elektrische Aurora.

aurora 610 elektrische inbouwhaard
Faber e-Matrix 800-500 RD_Cityview

Energiezuinige elektrische kachels

Met elektrische kachels kunt u energiezuinig stoken, zeker wanneer u zonnepanelen hebt. U wekt dan zelf de elektriciteit op waarmee u uw huis verwarmt. Zo verbruikt u aanzienlijk minder gas, een mooie besparing op uw energierekening.

Een elektrische haard geeft het warme gevoel van vuur en sfeer, maar dan zonder uitstoot of verbranding. Zo kun je zorgeloos genieten van een vuur, waar dan ook in je huis of zelfs in jouw kantoor of hotel. De elektrische haarden zijn geschikt voor bijna alle ruimtes (zonder grote verbouwingen) en in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Dankzij de verschillende opties en decoratiemogelijkheden is er voor iedereen een elektrische haard.

Stovax Voque Midi

De elegante en stijlvolle Vogue Midi past in elk type interieur, van traditioneel tot hypermodern. De Vogue is een verfijnde gietijzeren kachel met afgeronde hoeken en randen. De Vogue kachels geven een authentiek haardvuur effect dankzij het brander bed met de zwart glazen belijning.

Om haardsfeer te vergroten zijn de Vogue Midline en Highline gemonteerd op een bijpassende houtopslagruimte waar echte houtblokken in kunnen worden bewaard.

De Vogue serie is zowel verkrijgbaar in elektrisch als op hout.

Vogue-Midi-Electric-stove-2-mi
IMG_5868

Inbouw elektrische haarden

Gasloos bouwen en wonen is een actueel thema. Toch betekent dat niet dat je afscheid hoeft te nemen van de fijne sfeer van een haard. Met een Faber e-MatriX haard breng jij de warmte van een haard in huis, zonder gasaansluiting of rookgasafvoer. Sfeervol én toekomstbestendig.

De e-MatriX serie kent hele vernieuwende technieken waardoor het authentieke karakter van een haard combineert met hedendaagse technologie. Laat u eens informeren bij ons in de showroom. U zult zich verbazen over de mogelijkheden. Deze haard is ook prima te gebruiken in woningen die voorzien van moderne verwarmings- en klimaatsystemen.

Inbouwhaarden

De eReflex is een populaire veelzijdige elektrische haard; golvende vlammen en een realistisch branderbed met houtblokken of grote glanzende kristallen. De eReflex is de combinatie van een moderne haard met het beeld van een gezellig haardvuur.

Het is ontworpen met innovatieve LED verlichtingen met opties voor verschillende kleuren onder het branderbed, voor de vlammen en van bovenaf. In combinatie met de keuzes voor het branderbed kunt u beslissen welke sfeer het beste bij u past en dit kan gemakkelijk worden veranderd voor een andere gelegenheid.

 

Skope-55R-Inset-with-Log-Pebble-fuel-effects_2-lb

Elektrische kachel kopen?

Wilt u een elektrische kachel kopen? Boels Verwarming is specialist in elektrische kachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

Onze merken elektrische kachels