Energiezuinige elektrische kachels met thermostaat

kachels > elektrische kachels

Specialist in elektrische kachels voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in elektrische kachels voor Noord-Nederland. Diverse klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe komen bij ons terug voor onderhoud, maar ook voor een nieuwe kachel wanneer zij daar aan toe zijn. Kom eens langs in onze grote showroom in Onstwedde. U bent van harte welkom.

gaskachel_stovax

Kies voor gedegen advies

Een elektrische kachel brengt sfeer en warmte. De levensechte houtblokken in de kachel zien eruit alsof ze werkelijk branden. Plaatsen kan overal omdat er geen rookkanaal of schoorsteen nodig is. In onze showroom vindt u zowel vrijstaande elektrische kachels als inbouwhaarden op stroom.

Energiezuinige elektrische kachels

Met elektrische kachels kunt u energiezuinig stoken, zeker wanneer u zonnepanelen hebt. U wekt dan zelf de elektriciteit op waarmee u uw huis verwarmt. Zo verbruikt u aanzienlijk minder gas, een mooie besparing op uw energierekening.

Elektrische haarden met thermostaat

Elektrische haarden zijn ook leverbaar met thermostaat. Wilt u altijd  aangename warmte in uw huis of bedrijf? Met een elektrische kachel met thermostaat hebt u er geen omkijken naar.

Elektrische kachel kopen?

Wilt u een elektrische kachel kopen? Boels Verwarming is specialist in elektrische kachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

Onze merken elektrische kachels

Schermafbeelding 2018-08-14 om 15.11.06
Schermafbeelding 2018-08-14 om 11.26.59
Schermafbeelding 2018-08-14 om 11.30.52

Burley

De kwalitatief hoogwaardige elektrische haarden van Burley zijn verkrijgbaar in een groot aantal modellen. Kiest u voor een tijdloze, klassieke en traditionele kachel? Of voor een moderne hanghaard met LED-verlichting? Alles is mogelijk.

Faber

De Nederlandse fabrikant Faber levert elektrische haarden met een niet van echt te onderscheiden vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen. De haarden zijn ook geschikt voor ruimtes waar relatief weinig toezicht is, zoals horeca en bedrijfsruimtes.

Gazco

Gazco elektrische kachels zijn authentiek en elegant. De houtblokken in deze fraai vormgegeven, kwalitatief hoogwaardige gietijzeren kachel zien er zeer levensecht uit. Zo geniet u van de sfeer van een haardvuur zonder dat u hout hoeft te hakken of een rookkanaal of schoorsteen hoeft te hebben.