Buitenhaarden en terraskachels

haarden > buitenhaarden
IMG_5069

Wij helpen graag met uw keuze

Hebt u een terras, tuin, balkon of veranda waar u ook graag zit als het wat frisser wordt? Een buitenhaard of buitenkachel geeft net dat beetje extra warmte. En zeg nou zelf, wat is er nou gezelliger dan buiten zitten bij het vuur van uw eigen terrashaard, verandakachel of tuinhaard?

Jøtul Terrazza buitenkachel

Dankzij het unieke ontwerp met een grote opening aan twee kanten van de Jøtul Terrazza buitenhaard hebt u uit vele hoeken goed zicht op het vuur. Deze kachel van cortenstaal heeft een roestig uiterlijk. Deze roest tast het cortenstaal niet aan, maar geeft het juist extra bescherming. Hierdoor kunt u deze buitenkachel het hele jaar buiten laten staan.

Adura buitenhaard

Ook de Adura buitenhaard is gemaakt van cortenstaal. Deze buitenkachel is leverbaar met een barbecuerooster. Zo geniet u optimaal van het buitenleven: comfortabele warmte en heerlijk eten.

Buitenhaard kopen?

Wilt u een buitenhaard kopen? Neem contact op met Boels Verwarming, wij helpen u graag verder! Of kom langs in onze winkel met ruime showroom, waar u verschillende merken en modellen buitenhaarden vindt. Wij helpen u graag verder met kundig advies.

 

Onze merken buitenhaarden

Schermafbeelding 2018-08-14 om 12.59.06
Schermafbeelding 2018-08-14 om 12.59.18

Specialist in buitenhaarden voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in buitenhaarden, tuinkachels, verandahaarden en terraskachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een buitenkachel kopen? Neem contact op met Boels Verwarming  voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.