Buitenhaarden en terraskachels

haarden > buitenhaarden

Specialist in buitenhaarden voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in buitenhaarden, tuinkachels, verandahaarden en terraskachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een buitenkachel kopen? Neem contact op met Boels Verwarming  voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

De Tipi van Heta

Hier ziet u de Tipi van Heta. Deze buitenhaard is bedoeld om te roesten maar is toch heel duurzaam. De haard is van cortenstaal vervaardigd en heeft met zijn roestkleurige uitstraling een geheel eigen natuurlijk karakter. De haard is in drie verschillende maten leverbaar. Kom gerust eens kijken in onze showroom.

Tipi 1

Buitenhaard kopen?

Wilt u een buitenhaard kopen? Neem contact op met Boels Verwarming, wij helpen u graag verder! Of kom langs in onze winkel met ruime showroom, waar u verschillende merken en modellen buitenhaarden vindt. Wij helpen u graag verder met kundig advies.

 

Ons merk buitenhaarden

Wij helpen graag met uw keuze

Hebt u een terras, tuin, balkon of veranda waar u ook graag zit als het wat frisser wordt? Een buitenhaard of buitenkachel geeft net dat beetje extra warmte. En zeg nou zelf, wat is er nou gezelliger dan buiten zitten bij het vuur van uw eigen terrashaard, verandakachel of tuinhaard?