Buitenhaarden en terraskachels

haarden > buitenhaarden

Wij helpen graag met uw keuze

Hebt u een terras, tuin, balkon of veranda waar u ook graag zit als het wat frisser wordt? Een buitenhaard of buitenkachel geeft net dat beetje extra warmte. En zeg nou zelf, wat is er nou gezelliger dan buiten zitten bij het vuur van uw eigen terrashaard, verandakachel of tuinhaard?

gaskachelsfoto_vogue

Gazco Vogue

Klassiek gestylde gietijzeren kachel met driezijdig glas.

Gesloten gaskachel. Afvoer met verticale afvoer. Standaard met thermostatische afstandsbediening. Het is mogelijk om in de rookgasafvoer een horizontaal deel op te nemen om meer vrijheid te hebben bij het plaatsen op de meest gewenste plek in de woning.

De Tipi van Heta

Hier ziet u de Tipi van Heta. Deze buitenhaard is bedoeld om te roesten maar is toch heel duurzaam. De haard is van cortenstaal vervaardigd en heeft met zijn roestkleurige uitstraling een geheel eigen natuurlijk karakter. De haard is in drie verschillende maten leverbaar. Kom gerust eens kijken in onze showroom.

Tipi 1
tipi_ild29

De Adura buitenhaard

Ook de Adura buitenhaard is gemaakt van cortenstaal. Deze buitenkachel is leverbaar met een barbecuerooster. Zo geniet u optimaal van het buitenleven: comfortabele warmte en heerlijk eten.

Aduro's buitenhaard is perfect voor gezellige en lange (na)zomerse avonden. De Aduro Outdoor zorgt voor nog meer warmte en gezelligheid op uw terras met uitzicht op de dansende vlammen en het charmante geluid van een knisperend houtvuur.

Buitenhaard kopen?

Wilt u een buitenhaard kopen? Neem contact op met Boels Verwarming, wij helpen u graag verder! Of kom langs in onze winkel met ruime showroom, waar u verschillende merken en modellen buitenhaarden vindt. Wij helpen u graag verder met kundig advies.

 

Onze merken buitenhaarden

Schermafbeelding 2018-08-14 om 12.59.06
Schermafbeelding 2018-08-14 om 12.59.18

Specialist in buitenhaarden voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in buitenhaarden, tuinkachels, verandahaarden en terraskachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een buitenkachel kopen? Neem contact op met Boels Verwarming  voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.