Pelletkachels

kachels > pelletkachels
Palletkachels eerste pagina inleiding

Wat is een pelletkachel?

Een pelletkachel is een kachel die brand kleine brokjes hout (Pellets) die gemaakt zijn van zaagsel en snippers. Zaagsel wordt onder hoge druk samengeperst tot kleine ronde staafjes.
De pelletkachel bestaat uit een reservoir met houtpellets boven in de kachel. De pellets worden automatisch in de verbrandingskamer gebracht en door middel van een elektronische ontsteking gaan de pellets ontbranden. Een ventilator zorgt voor de aanvoer van verse lucht en afvoer naar buiten en toevoer van de warme lucht in de ruimte.

Gebruiksvriendelijk

Een pelletkachel is zeer gebruiksvriendelijk. Aansteken door je door een druk op een knop, en zo doe je hem ook weer uit. De meeste pelletkachels zijn voorzien van een thermostaat. Je stelt in hoe warm de ruimte moet zijn en de kachel schakelt zichzelf uit indien de gewenste temperatuur is bereikt. Wordt de kamer weer kouder, dan schakelt hij zichzelf weer aan.

 

 

Onze Pelletkachels

Palletkachel_HETA_ScanLine

Heta Scan Line Green

Verwarmt u woning snel en eenvoudig. Revolutionaire techniek en daardoor een zeer hoog rendement in een mooi strak jasje.

palletkachel_rikacomo

Rika Como

De Como is een van de stilste palletkachels op de markt  en zorgt hij dankzij zijn vele uitvoeringen altijd voor een uniek look.

Specialist in pelletkachels voor Noord-Nederland

Wilt u een pelletkachel kopen? Neem contact op met Boels Verwarming, wij helpen u graag verder! Of kom langs in onze winkel met ruime showroom, waar u verschillende merken en modellen buitenhaarden vindt. Wij helpen u graag verder met kundig advies.