Speksteenkachels

kachels > speksteenkachels

Specialist in speksteenkachels voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in houtkachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een houtkachel kopen? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

Nunnauuni Cha

Prachtige speksteenkachel. De echte Nunnauuni gemaakt met authentiek mammutti-speksteen. Genereert 'zachte' en langdurige warmte.
De afgebeelde kachel is niet nieuw maar kan uiteraard nog tientallen jaren mee. Deze kachel is 2 jaar geleden door ons geplaatst en wij bouwen hem graag bij u op.  Deze speksteenkachel heeft een nieuwprijs van € 6.800,00 maar bieden wij nu aan voor €  4.200,00!

Nunnauni CHA speksteen
Speksteenkachel_Altech_Nobles_Enkel

Altech Nobles enkel

Deze kleinste telg uit de Altech familie heeft natuurlijk alle eigenschappen die u van een echte speksteenkachel mag verwachten.

Voor een relatief kleine kachel biedt de Noblés zeer goed zicht op het vuur. En bij de Noblés depot, uitgevoerd met houtvak, is het fascinerende vlammenspel nog beter te volgen. In het kleinste model stoken we het vuur rechtstreeks tegen het 5,5 cm dikke speksteen. Dit geeft nadat het vuur is gedoofd nog voor meerdere uren een behagelijke stralingswarmte.

Deko Due

Deko kachels zijn op hun best als u wilt genieten van de gezelligheid van een haardvuur en ’s nachts warmte wilt.

De afmetingen, vormen en oppervlakte variëren door middel van gebruik van enkele of dubbele speksteen. Gebruikmaking van de dubbele speksteen levert langere warmte nadat vuur gedoofd is.

Speksteenhaard_DekoDueS
Speksteenhaard_DekoDueS

Deko Trio Picante

Deko kachels zijn op hun best als u wilt genieten van de gezelligheid van een haardvuur en ’s nachts warmte wilt.

De afmetingen, vormen en oppervlakte variëren door middel van gebruik van enkele of dubbele speksteen. Gebruikmaking van de dubbele speksteen levert langere warmte nadat vuur gedoofd is.

Besparen op energie? Wij bieden vele soorten speksteenkachels

Wilt u besparen op energie? Denk dan eens aan een speksteenkachel. Boels Verwarming helpt u graag bij de juiste keuze van uw speksteenkachel. Op basis van onze zeer ruime kennis en ervaring krijgt u gedegen advies. In onze ruime showroom kunt u vele modellen bekijken van diverse bekende merken. Wij lichten u graag voor over de modernste verbrandingstechnieken.

Staal, keramiek of speksteen

Onze speksteenkachels zijn uitgevoerd in metaal, keramiek, speksteen of een combinatie van materialen. Wij leveren volledig stalen kachels en kachels met speksteen of keramieken bovenplaat. Ook hebt u de keuze volledig spekstenen kachels en kachels met een volledig keramieken bekleding.

Onze merken buitenhaarden

Schermafbeelding 2018-08-14 om 12.59.06
Schermafbeelding 2018-08-14 om 12.59.18
PHOTO-2018-12-24-14-01-46-5

Besparen op energie en toch aangename warmte

Speksteenkachels verwarmen elk huis en pand zeer aangenaam. Een speksteenkachel is zeer energiezuinig. Twee tot vier uur stoken per dag is voldoende voor 24 uur kamertemperatuur. De stralingswarmte van een speksteenkachel circuleert niet. Deze infrarode warmte is gezond, veilig en zeer aangenaam.

Speksteenkachels hebben een zeer hoog rendement!

Met een speksteenkachel haalt u ongekend hoog rendement uit uw hout. Met een rendement tot wel 95% is de energiezuinigheid van een speksteenkachel ongeëvenaard. Bovendien is de levensduur van een speksteenkachel vrijwel oneindig. Dat maakt een spekstenen haard zeer duurzaam, u bent helemaal klaar voor de toekomst.

Wij helpen graag met uw keuze

Hebt u een terras, tuin, balkon of veranda waar u ook graag zit als het wat frisser wordt? Een buitenhaard of buitenkachel geeft net dat beetje extra warmte. En zeg nou zelf, wat is er nou gezelliger dan buiten zitten bij het vuur van uw eigen terrashaard, verandakachel of tuinhaard?