Speksteenkachels

kachels > speksteenkachels

Specialist in speksteenkachels voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in houtkachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een houtkachel kopen? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

PHOTO-2018-12-24-14-01-46-5

Besparen op energie en toch aangename warmte

Speksteenkachels verwarmen elk huis en pand zeer aangenaam. Een speksteenkachel is zeer energiezuinig. Twee tot vier uur stoken per dag is voldoende voor 24 uur kamertemperatuur. De stralingswarmte van een speksteenkachel circuleert niet. Deze infrarode warmte is gezond, veilig en zeer aangenaam.

Speksteenkachels hebben een zeer hoog rendement!

Met een speksteenkachel haalt u ongekend hoog rendement uit uw hout. Met een rendement tot wel 95% is de energiezuinigheid van een speksteenkachel ongeëvenaard. Bovendien is de levensduur van een speksteenkachel vrijwel oneindig. Dat maakt een spekstenen haard zeer duurzaam, u bent helemaal klaar voor de toekomst.

Altech Nobles

Deze kleinste telg uit de Altech familie heeft natuurlijk alle eigenschappen die u van een echte speksteenkachel mag verwachten.

Voor een relatief kleine kachel biedt de Noblés zeer goed zicht op het vuur. En bij de Noblés depot, uitgevoerd met houtvak, is het fascinerende vlammenspel nog beter te volgen. In het kleinste model stoken we het vuur rechtstreeks tegen het 5,5 cm dikke speksteen. Dit geeft nadat het vuur is gedoofd nog voor meerdere uren een behagelijke stralingswarmte.

Speksteenkachel_Altech_Nobles_Enkel
Speksteenhaard_DekoDueS

Deko Due

Deko kachels zijn op hun best als u wilt genieten van de gezelligheid van een haardvuur en ’s nachts warmte wilt.

De afmetingen, vormen en oppervlakte variëren door middel van gebruik van enkele of dubbele speksteen. Gebruikmaking van de dubbele speksteen levert langere warmte nadat vuur gedoofd is.

Speksteenkachel NunnaUuni

Deze zogenaamde warmte-accumulerende speksteenkachel is van het topmerk NunnaUuni. Dankzij de Mammutti speksteen en de zeer bijzondere verbrandingsmethode is de comfortabele warmte van deze NunnaUuni kachel een klasse apart.

Een aantal voordelen op een rijtje;

  • Gelijkmatige en langdurige uitgestraalde warmte na een korte verwarmingsperiode;
  • Atmosfeer van een echt vuur;
  • Schone verbranding bij een hoge temperatuur met een lage uitstoot van deeltjes direct na ontsteking;
  • tot 48 uur warmte!
speksteenhaard NunnaUuni 2

Besparen op energie? Wij bieden vele soorten speksteenkachels

Wilt u besparen op energie? Denk dan eens aan een speksteenkachel. Boels Verwarming helpt u graag bij de juiste keuze van uw speksteenkachel. Op basis van onze zeer ruime kennis en ervaring krijgt u gedegen advies. In onze ruime showroom kunt u vele modellen bekijken van diverse bekende merken. Wij lichten u graag voor over de modernste verbrandingstechnieken.

Staal, keramiek of speksteen

Onze speksteenkachels zijn uitgevoerd in metaal, keramiek, speksteen of een combinatie van materialen. Wij leveren volledig stalen kachels en kachels met speksteen of keramieken bovenplaat. Ook hebt u de keuze volledig spekstenen kachels en kachels met een volledig keramieken bekleding.

Onze merken speksteenkachels