Boels Verwarming brengt warmte in huis

Hoe Hendrik Boels begon

Boels Verwarming houdt Onstwedde en verre omgeving al meer dan zestig jaar warm. Hendrik Boels richtte ons bedrijf in 1961 op als loodgietersbedrijf annex winkel in radio’s, tv’s en fietsen en later ook huishoudelijke artikelen en geschenken.

Lees meer over de beginjaren van ons bedrijf

Van loodgietersbedrijf en winkel tot Boels Verwarming

In de loop van de tijd veranderde er veel. Gaskachels werden vervangen door CV en later kwamen haarden en houtkachels sterk op. Op basis van deze vraag specialiseerden wij ons heel gericht op verwarmingstechniek. Het leidde tot de huidige bedrijfsnaam: Boels Verwarming.

Lees meer over de ontwikkeling Boels Verwarming.

Overname van de zaak door Dirk Boels

Begin jaren ’90 werd vader Boels vrij plotseling ziek. Hij besloot zich terug te trekken uit de zaak. Dirk werd de nieuwe eigenaar. Hij ging door op het ingeslagen pad en specialiseerde zich verder in bestaande en vernieuwende verwarmingstechnieken zoals houtkachel op CV en en speksteenkachels.

Lees meer over de specialisatie onder leiding van Dirk Boels.

Duurzaam en innovatief met toekomstvisie

Duurzame, energiezuinige verwarming heeft de toekomst. Deze innovatieve technologieën zijn dynamisch en boeiend. Dat is wat onze derde generatie Thijs Boels drijft, dat is waarom hij in de toekomst de zaak van zijn vader wil overnemen. Als nieuwe eigenaar van Boels Verwarming met een heldere toekomstvisie.

Lees meer over duurzame innovaties bij Boels Verwarming