Gaskachels

kachels > gaskachels

Specialist in gaskachels voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in gaskachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een gaskachel kopen? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

Faber Vejen

Faber Vejen

Deze vrijstaande gashaard combineert een minimalistisch design met de kenmerken van een authentieke houtkachel. Dankzij het grote glasoppervlak kun je vanuit iedere hoek genieten van het royale vuur. De vlamhoogte is in twee standen regelbaar. Het gloei-effect van het asbed kan dankzij de Symbio lichtmodule afzonderlijk worden ingeschakeld, is warmtevrij en verbruikt heel weinig energie.

Gaskachel Faber Odense

Klassiek gestylde gietijzeren kachel met driezijdig glas. Met een uniek design en frisse look is deze gaskachel geschikt voor iedere woning. Gesloten gaskachel. Afvoer met verticale afvoer. Standaard met thermostatische afstandsbediening. Het is mogelijk om in de rookgasafvoer een horizontaal deel op te nemen om meer vrijheid te hebben bij het plaatsen op de meest gewenste plek in de woning.

Leverbaar in meerdere afmetingen. Ook leverbaar in ‘hangende’ uitvoering.

gaskachels_faber_odense
gaskachelsfoto_vogue

Gazco Vogue

Klassiek gestylde gietijzeren kachel met driezijdig glas.

Gesloten gaskachel. Afvoer met verticale afvoer. Standaard met thermostatische afstandsbediening. Het is mogelijk om in de rookgasafvoer een horizontaal deel op te nemen om meer vrijheid te hebben bij het plaatsen op de meest gewenste plek in de woning.

Zafra van Hase

De Zafra gaskachel van het merk Hase kenmerkt zicht door;

Panoramisch zicht op het vuur dankzij verbrandingsruimte met beglazing aan 3 zijden. Kachel gemaakt van keramiek of speksteen. Keramische houtblokken voor een natuurlijk en mooi vuurbeeld. Bijzonder eenvoudige en comfortabele regulering van vuur dankzij de afstandsbediening. Elektronische kamertemperatuur-regeling met dag- en weekdaginstelling.

Hase Zafra
gaskachels_foto1

Gaskachel Faber Blokhus

Met een blokvormige vuurtoren als inspiratiebron heeft Faber een nieuw gashaardconcept ontwikkeld. Het betreft een vrijstaande gesloten gaskachel met een driezijdig glas.

Afvoer met verticale afvoer. Het is ook mogelijk om in de rookgasafvoer een horizontaal deel op te nemen om meer vrijheid te hebben bij het plaatsen op de meest gewenste plek in de woning. Standaard met thermostatische afstandsbediening

Dankzij de enkele of dubbele opzetmodules krijgt de Blokhus een geheel eigen karakter.

Gaskachel Stovax

De kachels van Stovax zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer en staal. Leverbaar in diverse afmetingen.

Gesloten gaskachel. Afgassen gaan direct naar buiten en verse lucht van buiten. Deze kachel kan onder alle omstandigheden in iedere woning. Leverbaar met thermostatische afstandsbediening. Gaskachel met geveldoorvoer of eventueel met dak-doorvoer.

gaskachel_stovax
Dovre vitus

Dovre Virtus

De Virtus is een klassieke gaskachel die verkrijgbaar is met een gesloten of open verbrandingssysteem. Het vlammenspel van dit toestel is bijna niet te onderscheiden van een echte houtkachel mede dankzij de realistische keramische houtblokken. Het toestel is er in twee groottes en met houtblokken als interieur om de klassieke uitstraling nog wat meer cachet te geven.

Gaskachel kopen? Kies voor gedegen advies

Een gaskachel wordt in de eerste plaats gebruikt om een ruimte zo efficiënt mogelijk te verwarmen. Een gashaard werd voorheen vooral toegepast voor de sfeer, maar wordt de laatste jaren steeds vaker ingezet als sfeerverwarming met verwarmingsfunctie.

Bij een gashaard is er altijd een mooi vlambeeld. Ook een gaskachel kan sfeervol zijn en een aantrekkelijk vlambeeld bieden, maar dit is van ondergeschikt belang. Een ander verschil is dat een gaskachel niet wordt ingebouwd. Bij een gashaard kan dit wel het geval zijn. Door innovatieve technologie is het verschil in rendement tussen gashaarden met een fraai vlambeeld en gaskachels overigens steeds minder groot. Een gaskachel is vandaag de dag vooral een goede oplossing wanneer centrale verwarming niet wenselijk of mogelijk is, en sfeer en vlambeeld minder belangrijk zijn.

Onze merken gaskachels