Gaskachels

kachels > gaskachels
gaskachels_foto1

Besparen op energie en toch aangename warmte

Een gaskachel verwarmt op efficiënte wijze de woonruimte. Bovendien geeft een gaskachel een prettige sfeer en behaaglijke stralingswarmte. De keuze voor een gaskachel is sterk afhankelijk van de woning en de inhoud van de ruimte die u wilt verwarmen.

Gaskachel kopen? Kies voor gedegen advies

Een gaskachel wordt in de eerste plaats gebruikt om een ruimte zo efficiënt mogelijk te verwarmen. Een gashaard werd voorheen vooral toegepast voor de sfeer, maar wordt de laatste jaren steeds vaker ingezet als sfeerverwarming met verwarmingsfunctie.

Bij een gashaard is er altijd een mooi vlambeeld. Ook een gaskachel kan sfeervol zijn en een aantrekkelijk vlambeeld bieden, maar dit is van ondergeschikt belang. Een ander verschil is dat een gaskachel niet wordt ingebouwd. Bij een gashaard kan dit wel het geval zijn. Door innovatieve technologie is het verschil in rendement tussen gashaarden met een fraai vlambeeld en gaskachels overigens steeds minder groot. Een gaskachel is vandaag de dag vooral een goede oplossing wanneer centrale verwarming niet wenselijk of mogelijk is, en sfeer en vlambeeld minder belangrijk zijn.

Andere gaskachels

gaskachelsfoto_vogue

Gaskachel Gazco Vogue

Nieuw in de showroom. Modern gestylde gesloten gaskachel. Nieuw model in 2018. Uniek van design en past in ieder huis. Bezoek onze pagina voor meer informatie.

gaskachels_faber_odense

Gaskachel Faber Odense

Klassiek gestylde gietijzeren kachel met driezijdig glas. Met een uniek design en frisse look is deze gaskachel geschikt voor iedere woning. Bekijk eens deze gaskachel.

gaskachels_foto1

Gaskachel Faber Blokhus

Met een blokvormige vuurtoren als inspiratiebron heeft Faber een nieuw gashaardconcept ontwikkeld. Het betreft een vrijstaande gesloten gaskachel met een driezijdig glas.

gaskachel_stovax

Gaskachel Stovax

De kachels van Stovax zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer en staal. Leverbaar in diverse afmetingen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Specialist in gaskachels voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in gaskachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een gaskachel kopen? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.