Sfeerhaarden, behaaglijk en aangenaam warm

haarden > sfeerhaarden

Specialist in sfeerhaarden voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in sfeerhaarden voor Noord-Nederland. Diverse klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe komen bij ons terug voor onderhoud, maar ook voor een nieuwe kachel wanneer zij daar aan toe zijn. Kom eens langs in onze grote showroom in Onstwedde. U bent van harte welkom.

IMG_4251

Sfeerhaarden elektrisch

Sfeerhaarden geven een aangename warmte af. Ze zijn zeer behaaglijk en warm. Sierhaarden zijn er voor binnen en buiten, een aanwinst voor de sfeer in elke ruimte. Ze zijn leverbaar met en zonder schouw. Kies voor een elektrische of een sfeerhaard gestookt op gas of op het geurloze bio-ethanol.

Een elektrische sfeerhaard is in elke ruimte veilig te plaatsen. Voor deze haarden is een schoorsteen of rookgaskanaal niet nodig. Boels Verwarming biedt elektrische sfeerhaarden in vele stijlen, passend bij elk interieur. Ze zijn leverbaar met onder meer thermostaat en afstandsbediening.

Sfeerhaard kopen?

Wilt u een sfeerhaard kopen? Neem contact op met Boels Verwarming, wij helpen u graag verder! Of kom langs in onze winkel met ruime showroom, waar u verschillende merken en modellen sfeerhaarden vindt. Wij helpen u graag verder met kundig advies.

 

Onze merken sfeerhaarden

Schermafbeelding 2018-08-14 om 12.59.06
Schermafbeelding 2018-08-14 om 12.59.18