CV-ketels

CV > CV-ketels
1234

Erkend dealer van CV-ketels

Boels Verwarming is erkend dealer van CV-ketels van de merken Remeha en Intergas. Wij adviseren u graag over de beste CV-ketel voor uw pand of woning en verbruik. Ook installeren wij uw CV-ketel en kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor regulier onderhoud en een lange levensduur van uw CV-ketel.

Remeha CV ketels

Remeha biedt al meer dan tachtig jaar warmte en comfort in huis. Sinds 1935 biedt Remeha innovatie, kwaliteit en service op het gebied van cv-ketels, warmwateroplossingen, zonlichtsystemen en thermostaten.

Intergas CV ketels

Intergas is een Nederlandse producent en pionier op het gebied van verwarmingsketels met een hoog rendement. Al meer dan een halve eeuw focust Intergas zich op het perfectioneren van CV-ketels. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw is Intergas een van de voorlopers in kwalitatief hoogwaardige HR-ketels.

CV-ketel nodig in Noord-Nederland?

Boels Verwarming is specialist in CV-ketels voor Noord-Nederland. Wij voorzien u graag van advies en van een CV-ketel, inclusief regelmatig onderhoud. Kom eens langs in onze showroom, of bel. We helpen u graag!

Onze merken CV-ketels

Schermafbeelding 2018-08-14 om 14.25.26
Schermafbeelding 2018-08-14 om 14.25.47

Specialist in CV-ketels voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in CV-ketels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een CV-ketel kopen en laten installeren? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze winkel in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.