Houtkachels voor binnen en buiten

kachels > houtkachels

Specialist in houtkachels voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in houtkachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een houtkachel kopen? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

IMG_3497

Houtkachel Hase Silas Plus

Sila Plus biedt meer. Meer pure esthetiek in staal. Meer warmte en meer slanke hoogte. Niet zichtbaar aan de binnenzijde bevat Sila Plus een rond 140 kg zwaar warmtereservoir van magnetiet. Dit reservoir zorgt ook na het vlammenspel voor behaaglijke warmte. De bediening is dankzij de hoog gelegen verbrandingsruimte zeer comfortabel. Daarvoor is het kachellichaam, dat in vier staalkleuren leverbaar is, draaibaar.

Hoogte141 cm · Breedte 47 cm · Diepte 47 cm · Vermogen 4 – 7 kW · Gewicht 291 kg

Deze houtkachel van het gerenomeerde merk Dovre is een klassiek ogende gietijzeren houtkachel. Door de strakke lijnen heeft deze houtkachel toch en hele eigentijdse uitstraling.

 

Typische kenmerken:

Zijvuldeur, gebruiksvriendelijke laaddeur, zwart gelakt gietijzer, 800 h x 615 b x 425 mm diep, rendement hout 80%, plaats van de rookafvoer: boven/achter.

TAI45WD_P03-600x800
6b94fcd9-6464-4eea-8cca-b7848c9ad8ba

Houtkachel Hase Luno

Houtkachel van het merk Hase (type Luno). Deze kachel is in vele varianten leverbaar.

Leverbaar als staalkachel in vier verschillende metaalkleuren, naar keuze met bedekking van keramiek of speksteen of volledig van speksteen of keramiek in vele kleuren. De grote, halfronde ruit van de verbrandingsruimte leidt de blik naar het mooiste...het vuur zelf

Hoogte 119,5 cm - Breedte 54,5 cm · Diepte 44,5 cm - Vermogen 3 – 7 kW · Gewicht 123 – 170 kg

Besparen op energie? Wij bieden vele soorten houtkachels

Wilt u besparen op energie? Denk dan eens aan een houtkachel. Boels Verwarming helpt u graag bij de juiste keuze van uw houtkachel. Op basis van onze zeer ruime kennis en ervaring krijgt u gedegen advies. In onze ruime showroom kunt u vele modellen bekijken van diverse bekende merken. Wij lichten u graag voor over de modernste verbrandingstechnieken.

Staal, keramiek of speksteen

Onze houtkachels zijn uitgevoerd in metaal, keramiek, speksteen of een combinatie van materialen. Wij leveren volledig stalen kachels en kachels met speksteen of keramieken bovenplaat. Ook hebt u de keuze volledig spekstenen kachels en kachels met een volledig keramieken bekleding.

Onze merken houtkachels