Liftdeurhaarden

haarden > liftdeurhaarden

Specialist in liftdeurhaarden voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in liftdeurhaarden voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u meer weten over liftdeurhaarden? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

Liftdeurhaard Brunner

Wat is een liftdeurhaard?

Een liftdeurhaard is een haard met een glazen schuif- of draaideur. De haard kan open, halfopen of gesloten gebruikt worden. Geopend geeft de liftdeurhaard  vrij zicht op het vuur waardoor het mogelijk is om optimaal van het vlammenspel en de heerlijke houtgeur te genieten. Gesloten biedt de liftdeurhaard een hoog rendement en is bijna niet te onderscheiden van een echte open haard. En dat is de reden waarom de liftdeurhaard aan populariteit wint: de haard is de ideale combinatie van warmte en sfeer.

De nieuwste generatie liftdeurhaarden zorgt voor een optimale verbranding en heeft weinig brandhout nodig. Toch wordt er een hoog vermogen gehaald. Tijdens de verbranding ontstaat aan de binnenkant van de haard een constante luchtstroom langs het glas, die roetaanslag op de ruit voorkomt en zorgt voor een schone verbranding. Zorg wel dat het hout luchtdroog hout is en dat er voldoende trek in het afvoerkanaal aanwezig is. En als de ruit toch een beetje vies is geworden, dan is deze in de meeste gevallen makkelijk schoon te maken.

Liftdeurhaard kopen?

In onze showroom in Onstwedde ziet u voorbeelden van allerlei haarden en kachels. Liftdeurhaarden zijn er in vele varianten. U vindt er een aantal in onze showroom. Kom gewoon een langs of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Liftdeurhaard Brunner

In plaats van de klassieke open haard ziet je steeds vaker een houtvuur in een inbouwhaard. Dit geeft een duidelijk hoger rendement.

Klassiek gestylde gietijzeren kachel met driezijdig glas.

Gesloten gaskachel. Afvoer met verticale afvoer. Standaard met thermostatische afstandsbediening. Het is mogelijk om in de rookgasafvoer een horizontaal deel op te nemen om meer vrijheid te hebben bij het plaatsen op de meest gewenste plek in de woning.

IMG_7036 2