Liftdeurhaarden

haarden >liftdeurhaarden
Liftdeurhaard Brunner

Wat is een liftdeurhaard?

Een liftdeurhaard is een haard met een glazen schuif- of draaideur. De haard kan open, halfopen of gesloten gebruikt worden. Geopend geeft de liftdeurhaard  vrij zicht op het vuur waardoor het mogelijk is om optimaal van het vlammenspel en de heerlijke houtgeur te genieten. Gesloten biedt de liftdeurhaard een hoog rendement en is bijna niet te onderscheiden van een echte open haard. En dat is de reden waarom de liftdeurhaard aan populariteit wint: de haard is de ideale combinatie van warmte en sfeer.

De nieuwste generatie liftdeurhaarden zorgt voor een optimale verbranding en heeft weinig brandhout nodig. Toch wordt er een hoog vermogen gehaald. Tijdens de verbranding ontstaat aan de binnenkant van de haard een constante luchtstroom langs het glas, die roetaanslag op de ruit voorkomt en zorgt voor een schone verbranding. Zorg wel dat het hout luchtdroog hout is en dat er voldoende trek in het afvoerkanaal aanwezig is. En als de ruit toch een beetje vies is geworden, dan is deze in de meeste gevallen makkelijk schoon te maken.

Liftdeurhaard kopen?

In onze showroom in Onstwedde ziet u voorbeelden van allerlei haarden en kachels. Liftdeurhaarden zijn er in vele varianten. U vindt er een aantal in onze showroom. Kom gewoon een langs of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Onze liftdeurhaarden

IMG_7036 2

Liftdeurhaard Brunner

In plaats van de klassieke open haard ziet je steeds vaker een houtvuur in een inbouwhaard. Dit geeft een duidelijk hoger rendement.

Specialist in liftdeurhaarden voor Noord-Nederland

"At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.