Duurzaam en innovatief verwarmen in de toekomst

Onze blik is gericht op de toekomst. Binnen de uitdagingen die er liggen op het gebied van nieuwe energie en duurzaamheid blijven wij zoeken naar de beste, voordeligste en meest energiezuinige manieren van verwarmen. Tientallen jaren vakmanschap en het op de voet volgen van de nieuwste ontwikkelingen zijn de basis van onze specialistische kennis.

De derde generatie

Dirk’s zoon Thijs deed als jongeman eerst enkele jaren ervaring op bij collega-bedrijven. Steeds vaker stak hij ook binnen het bedrijf van zijn vader de handen uit de mouwen. In 2013 zette hij de stap om er volledig aan de slag te gaan. En inmiddels is duidelijk dat hij ons bedrijf in de toekomst gaat voortzetten met dezelfde hoge standaard op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en service in aanleg en onderhoud van diverse soorten verwarming.  Of, zoals hij zelf zegt:“Logisch, efficiënt en passend bij de wensen van de klant.”

 

Duurzaam verwarmen, een bijzonder interessante uitdaging

Wat de ontwikkelingen op het gebied  van verwarming ook worden, wij volgen innovaties op de voet. Denk bijvoorbeeld aan verwarming op waterstof in de toekomst. Wij blijven anticiperen op omstandigheden, vraag en aanbod, technische ontwikkelingen en steeds veranderende milieu- en veiligheidsregelgeving. Wij bekijken en beoordelen alle denkbare innovaties om te verwarmen en kiezen daaruit de beste voor onze klanten . Thijs: “We zitten nu in een transitiefase en dat maakt de toekomst op gebied van duurzaam verwarmen tot een bijzonder interessante uitdaging. Want één ding is zeker: er is altijd warmte nodig in woningen en panden.”