offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Energiezuinig en sfeervol!

Warmtemuur

Stelt u zich eens voor, geen radiatoren meer in uw woonkamer, maar toch altijd een aangename warmte in huis… Met de warmtemuur is dit mogelijk! Naast de betoverende sfeer en aangename warmte van brandend hout, verwarmt het warmtemuursysteem uw complete wand.

Iedere houtkachel geeft een heerlijke warmte af. Helaas gaat er bij de traditionele houtkachels veel warmte verloren in de schoorsteen. Ook neemt de temperatuur in uw woning af zodra de houtkachel dooft. Het warmtewandsysteem slaat de warmte die normaal verloren gaat in de schoorsteen op in de hypokoustenenwand. Deze steensoort houdt de warmte gedurende lange tijd vast, waardoor de aangrenzende vertrekken op een aangename wijze verwarmd blijven.

Sfeervolle warmtemuur

Kleedt uw warmtemuur in uw eigen stijl aan! De hypokoustenenwand kan met iedere materiaalsoort afgewerkt worden zodat het volledig past in uw interieur. Een mooie strakke wand voor in uw moderne woonkamer of juist een muur met houten details. Wat denkt u van de inbouw van een heerlijke zithoek? Met de aangename warmte tegen uw rug komt u compleet tot rust! We zouden het bijna een knuffelmuur noemen!

Energiezuinig

De warmtewand is uitermate geschikt voor energie neutrale woningen. Door de opbouw uit hypokousteen houdt de wand zijn warmte gedurende lange tijd vast. Zelfs als uw houtkachel dooft gedurende de nacht, heeft uw woning ’s morgens nog steeds een aangename temperatuur! De schoorsteen van de houtkachel loopt als een labyrint door de wand en geeft zijn warmte af. Tevens bevindt zich bovenop de houtkachel een waterreservoir dat door de hitte van de kachel verwarmd wordt. Het water in dit reservoir kan gebruikt worden in uw centrale verwarming. Dat is niet alleen heel handig, het is ook hartstikke goed voor het milieu!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een heerlijke warmtemuur? Neem contact met ons op!

Warmtemuur Groningen

Contact

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74
info@boelsverwarming.nl

De winkel is geopend op

dinsdag t/m vrijdag van:
9.00 uur tot 18.00 uur
lunchpauze 12.00 uur tot 13.30 uur

zaterdag van:
9.00 uur tot 16.00 uur

 

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74