offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Houtkachels

De warmte van hout

Het geluid van knapperende houtblokken en de kruidige geur: hout is de oervorm van alle brandstoffen. Een brandende houtkachel geeft direct een gezellige sfeer. Voor u tot aanschaf van een houtkachel overgaat, is het belangrijk op de volgende zaken te letten. Is de houtkachel de enige warmtebron of is hij bedoeld als bijverwarming? Hoeveel vierkant meter en vertrekken moet de houtkachel verwarmen? Beschikt u over een goed rookkanaal? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Nieuw in onze showroom

Houtkachels

 

Hase Sila houtkachel

De Hase Sila houtkachel is het nieuwste model van het Duitse merk Hase. De kachel heeft een strakke en cilindrische vormgeving met een grote ruit. Tevens is de Sila draaibaar tot maar liefst 225°. Hierdoor is vanuit alle hoeken van de ruimte zicht op het vuurbeeld. Door de efficiënte verbranding zoals we van Hase gewend zijn heeft de kachel een laag houtverbruik, hoog rendement én een lage uitstoot. De luchtregeling is met één knop traploos te bedienen.

Staal, keramiek of speksteen

De Hase Sila is in veel verschillende uitvoeringen leverbaar, als stalen kachel is vier schillende metaalkleuren, met speksteen of keramiek bovenplaat. Maar ook geheel in speksteen of keramiek bekledingen. Beide bekledingen hebben warmte opslag eigenschappen. Het keramiek is overigens in vele kleuren verkrijgbaar.

 

 

Hunter

Houtkachels van het merk Hunter kenmerken zich door de zeer efficiënte verbranding en lage emissies. Stap gerust eens binnen om deze kachel te bekijken en we vertellen u graag meer over deze kachel in onze showroom in Onstwedde.

Hunter

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dik Geurts

Kachel Dik Geurts Deze prachtige kachel van het merk Dik Geurts is voorzien van een warmte refelecterend infrarood glas dat zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement en een schone ruit tijdens het stoken. Deze houtkachel is zelfs met 1 houtblok te stoken waardoor het vermogen wat lager uitvalt. Geschikt voor vele woonkamers. Ook verkrijgbaar in een hangende uitvoering of als inzethaard.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Een houtkachel in uw huis

Boels Verwarming helpt u graag bij de juiste keuze van uw houtkachel. Wij hebben een uitgebreide collectie houtkachels in onze showroom van diverse bekende merken met de modernste verbrandingstechnieken. Bekijk ook de vele projecten die wij hebben voltooid.

Contact

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74
info@boelsverwarming.nl

De winkel is geopend op

dinsdag t/m vrijdag van:
9.00 uur tot 18.00 uur
lunchpauze 12.00 uur tot 13.30 uur

zaterdag van:
9.00 uur tot 16.00 uur

 

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74