offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Besparen op energie en toch aangename warmte

Houtkachels voor binnen en buiten

Houtkachels geven een bijzonder aangename warmte. Het geluid van knisperende houtblokken, de aanblik van het brandende vuur en de kruidige geur: een houtkachel binnen of buiten maakt de sfeer overal gezellig. Kiest u voor een vrijstaande of een inbouw houtkachel?

Houtkachel kopen? Kies voor gedegen advies

Wilt u een houtkachel kopen? Laat u dan goed adviseren. Want het is van groot belang voor u dat u een houtkachel kiest met het juiste vermogen. Is het vermogen onvoldoende, dan krijgt u het koud. En is het vermogen te groot, dan kunt de temperatuur niet goed reguleren. Stel uzelf voor aankoop van een houtkachel de volgende vragen:

 

  • Is de houtkachel de hoofdverwarming of bijverwarming?
  • Hoeveel kubieke meter en vertrekken moet de houtkachel verwarmen?
  • Hoe goed is uw huis of pand geïsoleerd?
  • Beschikt u over een goed rookkanaal?
  • Wilt u enkel luchtwarmte of ook stralingswarmte?
  • Wilt u uw houtkachel ook gebruiken om uw cv-water bij te verwarmen?

 

Besparen op energie? Wij bieden vele soorten houtkachels

Wilt u besparen op energie? Denk dan eens aan een houtkachel. Boels Verwarming helpt u graag bij de juiste keuze van uw houtkachel. Op basis van onze zeer ruime kennis en ervaring krijgt u gedegen advies. In onze ruime showroom kunt u vele modellen bekijken van diverse bekende merken. Wij lichten u graag voor over de modernste verbrandingstechnieken.

Staal, keramiek of speksteen

Onze houtkachels zijn uitgevoerd in metaal, keramiek, speksteen of een combinatie van materialen. Wij leveren volledig stalen kachels en kachels met speksteen of keramieken bovenplaat. Ook hebt u de keuze volledig spekstenen kachels en kachels met een volledig keramieken bekleding.

Merken houtkachels

Houtkachels

 

Hase Sila

Met de Hase Sila houtkachel brengt de Duitse kachelbouwer Hase een strakke houtkachel op de markt met een zeer efficiënte verbranding met laag houtverbruik, hoog rendement en een lage uitstoot. De kachel heeft een strakke en cilindrische vormgeving met een grote ruit. Ook is de Sila tot maar liefst 225° draaibaar, waardoor u vanuit alle hoeken van de ruimte goed zicht hebt op het houtvuur. De luchtregeling is met één knop traploos te bedienen.

 

 

Hunter

Houtkachels van Hunter onderscheiden zich met een zeer efficiënte verbranding en lage emissies. De unieke Cleanburn en Airwash technologie garanderen een schone verbranding en de Triple Burn beluchting geeft de naverbranding een impuls.

Hunter

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dik Geurts

Kachel Dik Geurts Het warmte reflecterend infrarood glas van de kachels van Dik Geurts zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement en een schone ruit tijdens het stoken. Deze houtkachel is zelfs met 1 houtblok te stoken waardoor het vermogen wat lager uitvalt. Dat maakt de kachels van Dik Geurts geschikt voor vele woonkamers. Deze zijn ook verkrijgbaar in een hangende uitvoering of als inzethaard.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Specialist in houtkachels voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in houtkachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een houtkachel kopen? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

Ik wil meer weten over houtkachels.

Contact

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74
info@boelsverwarming.nl

De winkel is geopend op

dinsdag t/m vrijdag van:
9.00 uur tot 18.00 uur
lunchpauze 12.00 uur tot 13.30 uur

zaterdag van:
9.00 uur tot 16.00 uur

 

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74