offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Bespaar flink op uw gasverbruik met een houtkachel op CV

Houtkachel op CV, houtvuur dat uw hele huis verwarmt

Met een CV houtkachel of houtkachel op CV in uw huis geniet u van de gezelligheid en warmte van het houtvuur en verwarmt u ook nog eens uw hele huis. Zo kunt u flink besparen op energie.

Hoe werkt een houtkachel op CV?

Een CV houtkachel verwarmt tijdens het stoken water in een reservoir. Dit verwarmde water wordt naar de radiatoren of de vloerverwarmingsbuizen gepompt om het hele huis te verwarmen. Het water zorgt er ook voor dat de warmte per kamer gemakkelijk te regelen is. Een houtkachel op CV is ook te gebruiken als bijverwarming naast uw normale ketel of warmtepomp.

CV houtkachel kopen?

Bent u van plan om een CV houtkachel te kopen? Neem contact op met Boels Verwarming en wij helpen u graag verder. Of kom naar onze showroom in Onstwedde. Hier vindt u diverse merken en modellen houtkachels op centrale verwarming met gevarieerd vermogen. U krijgt dan direct kundig  advies over de beste keuze, plaatsing en onderhoud van uw houtkachel op CV.

Specialist in houtkachels op CV voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in houtkachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u een houtkachel op CV kopen? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

Ik wil meer weten over CV houtkachels.

 

 


Contact

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74
info@boelsverwarming.nl

De winkel is geopend op

dinsdag t/m vrijdag van:
9.00 uur tot 18.00 uur
lunchpauze 12.00 uur tot 13.30 uur

zaterdag van:
9.00 uur tot 16.00 uur

 

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74