offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

CV-ketel met luchtwarmtepomp

Hybride warmtepomp, betaalbaar energiezuinig verwarmen

Een hybride warmtepomp is een combinatie van een luchtwarmtepomp met HR-ketel. Dit zeer energiezuinige systeem is toepasbaar in alle panden en woningen met nieuwe of bestaande CV. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en uw persoonlijke besparing uit te rekenen.

Minder gasverbruik in bestaande woningen

Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat grootschalige toepassing van hybride warmtepompen een van de snelste en goedkoopste manieren is om het gasverbruik in bestaande woningen in Nederland te verlagen. U bespaart dus niet alleen in uw portemonnee, u draagt ook bij aan vermindering van emissies en de vermindering van gaswinning in Groningen.

Warmtepomp Onstwedde

 

 

 

 

 

 

 

 

De warmtepomp

 

Hoe werkt een hybride warmtepomp voor CV?

Bij een hybride warmtepomp zorgt de luchtwarmtepomp het grootste deel van het jaar voor de benodigde verwarming. Deze warmtepomp werkt als een omgekeerde koelkast: deze haalt tot temperaturen rond -5 ℃ warmte uit de buitenlucht. Deze warmtepomp werkt volledig op (een klein beetje) elektriciteit. U verbruikt dus geen gas. Alleen op extreem koude dagen en voor warm tapwater gebruikt u nog gas.

Lage investering in energiezuinig verwarmen

De investering in een hybride warmtepomp in bestaande bebouwing valt vaak mee. Zo functioneert deze prima op de bestaande CV-installatie. En doet uw gasketel het nog goed? Dan hoeft u alleen maar een warmtepomp aan te schaffen

Remeha Tzerra hybride warmtepomp

Wij adviseren de Remeha Tzerra HP 40-5c hybride warmtepomp. Het rendement en de kwaliteit van deze hybride warmtepomp zijn hoog. De Rehema Tzerra Plus cv-ketel springt bij extreme omstandigheden bij voor het verwarmen van uw CV en tapwater.

Specialist in warmtepompen voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in duurzame verwarmingsoplossingen, zoals hybride warmtepompen, voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u ook energiezuinige verwarming? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

Ik wil meer weten over warmtepompen.

 

 

Remeha CV
Remeha Warmtepomp

Contact

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74
info@boelsverwarming.nl

De winkel is geopend op

dinsdag t/m vrijdag van:
9.00 uur tot 18.00 uur
lunchpauze 12.00 uur tot 13.30 uur

zaterdag van:
9.00 uur tot 16.00 uur

 

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74