Overzicht

home > haarden
IMG_7197

Sfeerhaarden

Sfeerhaarden geven een aangename warmte af. Ze zijn zeer behaaglijk en warm. Sierhaarden zijn er voor binnen en buiten, een aanwinst voor de sfeer in elke ruimte. Ze zijn leverbaar met en zonder schouw. Kom eens langs in onze showroom en bekijk ze.

Bekijk sfeerhaarden >

Duet_combiset_green

Gashaarden

Gashaarden zijn er voor binnen en voor buiten. Onze inbouw gashaarden passen in elk interieur en zijn bijna overal te plaatsen. Hebt u geen rookgasafvoer of schoorsteen? Kies dan voor een gashaard zonder afvoer. Of laat u adviseren bij ons!

Bekijk gashaarden >

Liftdeurhaard Brunner

Liftdeurhaarden

Liftdeurhaarden zijn zijn er in diverse maten en uitvoeringen. De deuren kunnen omhoog worden geschoven of worden gekanteld. Bij een liftdeurhaard met een gesloten verbrandingssysteem is geen bestaande schoorsteen nodig. In bijna iedere situatie is het daarom ook mogelijk een liftdeurhaard te plaatsen.

Bekijk liftdeurhaarden >

tipi_ild29

Buitenhaarden

Hebt u een terras, tuin, balkon of veranda waar u ook graag zit als het wat frisser wordt? Een buitenhaard of buitenkachel geeft net dat beetje extra warmte. En zeg nou zelf, wat is er nou gezelliger dan buiten zitten bij het vuur van uw eigen terrashaard, verandakachel of tuinhaard?

Bekijk buitenhaarden >