offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Terug naar Projecten

Nieuw in ons assortiment: Hase houtkachels en sfeerhaarden

Gepubliceerd op:
Nieuw in ons assortiment: Hase houtkachels en sfeerhaarden

Hase Luno gasgesloten sfeerhaard

Romantiek in een oogwenk, met een gaskachel van Hase. Met de afstandsbediening schakelt u het natuurlijk vlammenspel aan en heeft u een bijna echt houtvuur. Dankzij de thermostaat functie geniet u van een heerlijk comfortabele temperatuur. Al wat u nu nog hoeft te doen is genieten.

Hase Bari houtkachel

De fraai vormgegeven Hase Bari is zo samen te stellen, zoals u het wilt: puur van staal, met keramiek of speksteen, in de kleuren die u het beste bevallen. Uniek aan deze kachel is dat het kachellichaam 180 graden gedraaid kan worden. 

Bekijk deze prachtige Hase kachels in de winkel!

Bekijk ook

Scan houtkachel

Scan houtkachel
In Vriescheloo hebben we deze prachtige witte houtkachel van het deense merk Scan geplaatst. De kachel is aangesloten op het bestaande rookkanaal. Scan kachels kenmerken zich door een zeer fraai en opvallend design. Loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie over de collectie van Scan.

Houtkachel Dik Geurts

Houtkachel Dik Geurts
Onlangs hebben we deze houtkachel (inclusief rookkanaal) van het merk Dik Geurts geplaatst in Stadskanaal. Deze houtkachel is voorzien van warmtereflecterend infrarood glas dat zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement en een schone ruit tijdens het stoken. Deze haard is ook verkrijgbaar in een hangende uitvoering en als inzethaard.

Houtkachel compact en bijzonder van vorm

Houtkachel compact en bijzonder van vorm
Deze kachel hebben we geplaatst in een nieuwe woning in Eelderwolde. De houtkachel van het merk Contura heeft een kenmerkende ovale vorm en is zeer compact. Deze kachel is voorzien van een gietijzeren bovenplaat en heeft een vloerplaat van glas. Door zijn compacte formaat bijzonder geschikt om in kleine ruimtes te plaatsen.