offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Terug naar Projecten

Nieuw in ons assortiment: Hase houtkachels en sfeerhaarden

Gepubliceerd op:
Nieuw in ons assortiment: Hase houtkachels en sfeerhaarden

Hase Luno gasgesloten sfeerhaard

Romantiek in een oogwenk, met een gaskachel van Hase. Met de afstandsbediening schakelt u het natuurlijk vlammenspel aan en heeft u een bijna echt houtvuur. Dankzij de thermostaat functie geniet u van een heerlijk comfortabele temperatuur. Al wat u nu nog hoeft te doen is genieten.

Hase Bari houtkachel

De fraai vormgegeven Hase Bari is zo samen te stellen, zoals u het wilt: puur van staal, met keramiek of speksteen, in de kleuren die u het beste bevallen. Uniek aan deze kachel is dat het kachellichaam 180 graden gedraaid kan worden. 

Bekijk deze prachtige Hase kachels in de winkel!

Bekijk ook

Speksteenhaard

Speksteenhaard
Deze speksteenhaard hebben we onlangs geplaatst in Stadskanaal. We hebben daar een open haard verwijderd. Op een bestaande en zeer bijzondere molensteen hebben we een speksteenhaard geplaatst. Deze haard zorgt nu voor een veel aangenamere en efficientere manier van verwarmen. De haard is van het merk Hase type Lagos.

inbouw van vrijstaande houtkachel

inbouw van vrijstaande houtkachel
Op deze foto ziet u een oorsponkelijk vrijstaande houtkachel die we speciaal voor de klant hebben ingebouwd in de bestaande schoorsteen. U ziet dat er eigenlijk voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing is te bedenken.

Gashaard in bestaande schouw

Gashaard in bestaande schouw
Deze gesloten gashaard is nieuw in het assortiment van het merk Barbas. We hebben deze gashaard onlangs ingebouwd in een bestaande schouw. Gashaard kenmerkt zich door de geringe inbouwdiepte. In diverse designs....loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie over deze inbouw gashaard.