offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Terug naar Projecten

In een prachtige woning te Groningen een Dik Geurts inzetkachel geplaatst.

Gepubliceerd op:
In een prachtige woning te Groningen een Dik Geurts inzetkachel geplaatst.

Om meer rendement uit de kachel te halen, hebben wij in een prachtige woning in Groningen een Dik Geurts inzetkachel geplaatst.

De inzetkachel is geplaatst in de opening van de bestaande open haard. Een ideale oplossing voor een ieder die meer rendement uit zijn kachel wil halen, maar geen zin heeft in een rigoureuze verbouwing. Met deze nieuwe inzetkachel wordt de kamer veel efficiënter verwarmd. Wilt u ook efficiënter verwarmen met onze kachels of haarden? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom!

Bekijk ook

Speksteenhaard

Speksteenhaard
Deze speksteenhaard hebben we onlangs geplaatst in Stadskanaal. We hebben daar een open haard verwijderd. Op een bestaande en zeer bijzondere molensteen hebben we een speksteenhaard geplaatst. Deze haard zorgt nu voor een veel aangenamere en efficientere manier van verwarmen. De haard is van het merk Hase type Lagos.

inbouw van vrijstaande houtkachel

inbouw van vrijstaande houtkachel
Op deze foto ziet u een oorsponkelijk vrijstaande houtkachel die we speciaal voor de klant hebben ingebouwd in de bestaande schoorsteen. U ziet dat er eigenlijk voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing is te bedenken.

Gashaard in bestaande schouw

Gashaard in bestaande schouw
Deze gesloten gashaard is nieuw in het assortiment van het merk Barbas. We hebben deze gashaard onlangs ingebouwd in een bestaande schouw. Gashaard kenmerkt zich door de geringe inbouwdiepte. In diverse designs....loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie over deze inbouw gashaard.