offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Terug naar Projecten

In een fraaie woning in Veendam mochten wij een luxe Atikka ART-10 kachel met 360° draaiplateau plaatsen.

Gepubliceerd op:
In een fraaie woning in Veendam mochten wij een luxe Atikka ART-10 kachel met 360° draaiplateau plaatsen.

In een fraaie woning in Veendam mochten wij een luxe Atikka ART-10 kachel met 360° draaiplateau plaatsen. Deze kachel met imposante hoogte is een echte eyecatcher voor de woning! Door het 360° draaiplateau draaien de dansende vlammen eenvoudig mee naar iedere gewenste plek. Wilt u ook een eyecatcher in uw woning? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom!

Bekijk ook

Scan houtkachel

Scan houtkachel
In Vriescheloo hebben we deze prachtige witte houtkachel van het deense merk Scan geplaatst. De kachel is aangesloten op het bestaande rookkanaal. Scan kachels kenmerken zich door een zeer fraai en opvallend design. Loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie over de collectie van Scan.

Houtkachel Dik Geurts

Houtkachel Dik Geurts
Onlangs hebben we deze houtkachel (inclusief rookkanaal) van het merk Dik Geurts geplaatst in Stadskanaal. Deze houtkachel is voorzien van warmtereflecterend infrarood glas dat zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement en een schone ruit tijdens het stoken. Deze haard is ook verkrijgbaar in een hangende uitvoering en als inzethaard.

Houtkachel compact en bijzonder van vorm

Houtkachel compact en bijzonder van vorm
Deze kachel hebben we geplaatst in een nieuwe woning in Eelderwolde. De houtkachel van het merk Contura heeft een kenmerkende ovale vorm en is zeer compact. Deze kachel is voorzien van een gietijzeren bovenplaat en heeft een vloerplaat van glas. Door zijn compacte formaat bijzonder geschikt om in kleine ruimtes te plaatsen.