offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Terug naar Projecten

In een fraaie woning in Veendam mochten wij een luxe Atikka ART-10 kachel met 360° draaiplateau plaatsen.

Gepubliceerd op:
In een fraaie woning in Veendam mochten wij een luxe Atikka ART-10 kachel met 360° draaiplateau plaatsen.

In een fraaie woning in Veendam mochten wij een luxe Atikka ART-10 kachel met 360° draaiplateau plaatsen. Deze kachel met imposante hoogte is een echte eyecatcher voor de woning! Door het 360° draaiplateau draaien de dansende vlammen eenvoudig mee naar iedere gewenste plek. Wilt u ook een eyecatcher in uw woning? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom!

Bekijk ook

CV haard

CV haard
Onlangs hebben we voor een klant deze CV haard geplaatst. Een CV haard is een houtkachel die rol van de centrale verwarming op zich neemt. directe warmte, sfeer, badkamer wordt dus ook verwamt. Enorme besparing op de gasrekening. Deze investering zal zich altijd terug verdienen. Houtkachel in kamer rest huis niet warm. hele huis verwarmen.

Prachtige speksteenhaard

Prachtige speksteenhaard
Het opbouwen van deze kachel is op locatie gedaan door onze vakmensen. 100% stralingskachels zijn te vergelijken met de warmte van de zon. Een speksteenhaard wordt maar relatief kort gestookt. Een speksteenhaard die 2 uur is gestookt geeft in veel gevallen ongeveer 24 uur warmte. De speksteen slaat de warmte op een geeft deze weer geleidelijk af. De belangrijkste voordelen van een speksteenhaard zijn; aangename temperatuur, gehele interieur blijft warm, zeer energiezuining en duurzaam. Deze kachels staan bekend om hun gunstige emissiewaarden....schone verbranding! Deze kachels worden over het algemeen gebruikt als hoofdverwarming en je gebruikt deze dus met zeer grote regelmaat (dagelijks). Een speksteenhaard wordt ter plekke opgebouwd. De levensduur van een speksteenhaard is enorm...tot wel 150 jaar!   Vraag naar de mogelijkheden bij Boels Verwarming in Onstwedde!

Haard op maat in verzorgingstehuis

Haard op maat in verzorgingstehuis
Deze haard hebben we geplaatst in de centrale hal van een verzorgingstehuis. Haard is ontworpen naar wens van opdrachtgever. Naast functioneel is het een prachtige blikvanger in de ontvangstruimte en centrale ontmoetingsplek. Het betreft een gashaard die op afstand is te bedienen door de beheerder van de ruimte.