offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Terug naar Projecten

Een gesloten gashaard en een speksteenkachel geplaatst in Drenthe

Gepubliceerd op:
Een gesloten gashaard en een speksteenkachel geplaatst in Drenthe

Een gesloten gashaard van Gazco Huntingdon in de keuken en een speksteenkachel van Nunna Uuni in de woonkamer; Deze nieuwe woning in Gasselternijveenschemond (Drenthe) is voortaan goed verwarmd! Doordat de spekstenen warmte opnemen, geeft de speksteenkachel nog lange tijd na het doven van de kachel een behaaglijke warmte af. De nostalgisch ogende gashaard van Gazco Huntingdon is uitgerust met een afstandbediening en daardoor zeer eenvoudig aan en uit te schakelen. Een goede combinatie voor de bewoners van deze woning! Wilt u ook een kachel die bij u en uw woning past? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom!

Bekijk ook

Scan houtkachel

Scan houtkachel
In Vriescheloo hebben we deze prachtige witte houtkachel van het deense merk Scan geplaatst. De kachel is aangesloten op het bestaande rookkanaal. Scan kachels kenmerken zich door een zeer fraai en opvallend design. Loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie over de collectie van Scan.

Houtkachel Dik Geurts

Houtkachel Dik Geurts
Onlangs hebben we deze houtkachel (inclusief rookkanaal) van het merk Dik Geurts geplaatst in Stadskanaal. Deze houtkachel is voorzien van warmtereflecterend infrarood glas dat zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement en een schone ruit tijdens het stoken. Deze haard is ook verkrijgbaar in een hangende uitvoering en als inzethaard.

Houtkachel compact en bijzonder van vorm

Houtkachel compact en bijzonder van vorm
Deze kachel hebben we geplaatst in een nieuwe woning in Eelderwolde. De houtkachel van het merk Contura heeft een kenmerkende ovale vorm en is zeer compact. Deze kachel is voorzien van een gietijzeren bovenplaat en heeft een vloerplaat van glas. Door zijn compacte formaat bijzonder geschikt om in kleine ruimtes te plaatsen.