offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Terug naar Projecten

Een gesloten gashaard en een speksteenkachel geplaatst in Drenthe

Gepubliceerd op:
Een gesloten gashaard en een speksteenkachel geplaatst in Drenthe

Een gesloten gashaard van Gazco Huntingdon in de keuken en een speksteenkachel van Nunna Uuni in de woonkamer; Deze nieuwe woning in Gasselternijveenschemond (Drenthe) is voortaan goed verwarmd! Doordat de spekstenen warmte opnemen, geeft de speksteenkachel nog lange tijd na het doven van de kachel een behaaglijke warmte af. De nostalgisch ogende gashaard van Gazco Huntingdon is uitgerust met een afstandbediening en daardoor zeer eenvoudig aan en uit te schakelen. Een goede combinatie voor de bewoners van deze woning! Wilt u ook een kachel die bij u en uw woning past? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom!

Bekijk ook

Speksteenhaard

Speksteenhaard
Deze speksteenhaard hebben we onlangs geplaatst in Stadskanaal. We hebben daar een open haard verwijderd. Op een bestaande en zeer bijzondere molensteen hebben we een speksteenhaard geplaatst. Deze haard zorgt nu voor een veel aangenamere en efficientere manier van verwarmen. De haard is van het merk Hase type Lagos.

inbouw van vrijstaande houtkachel

inbouw van vrijstaande houtkachel
Op deze foto ziet u een oorsponkelijk vrijstaande houtkachel die we speciaal voor de klant hebben ingebouwd in de bestaande schoorsteen. U ziet dat er eigenlijk voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing is te bedenken.

Gashaard in bestaande schouw

Gashaard in bestaande schouw
Deze gesloten gashaard is nieuw in het assortiment van het merk Barbas. We hebben deze gashaard onlangs ingebouwd in een bestaande schouw. Gashaard kenmerkt zich door de geringe inbouwdiepte. In diverse designs....loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie over deze inbouw gashaard.