offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Terug naar Projecten

Een gesloten gashaard en een speksteenkachel geplaatst in Drenthe

Gepubliceerd op:
Een gesloten gashaard en een speksteenkachel geplaatst in Drenthe

Een gesloten gashaard van Gazco Huntingdon in de keuken en een speksteenkachel van Nunna Uuni in de woonkamer; Deze nieuwe woning in Gasselternijveenschemond (Drenthe) is voortaan goed verwarmd! Doordat de spekstenen warmte opnemen, geeft de speksteenkachel nog lange tijd na het doven van de kachel een behaaglijke warmte af. De nostalgisch ogende gashaard van Gazco Huntingdon is uitgerust met een afstandbediening en daardoor zeer eenvoudig aan en uit te schakelen. Een goede combinatie voor de bewoners van deze woning! Wilt u ook een kachel die bij u en uw woning past? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom!

Bekijk ook

CV haard

CV haard
Onlangs hebben we voor een klant deze CV haard geplaatst. Een CV haard is een houtkachel die rol van de centrale verwarming op zich neemt. directe warmte, sfeer, badkamer wordt dus ook verwamt. Enorme besparing op de gasrekening. Deze investering zal zich altijd terug verdienen. Houtkachel in kamer rest huis niet warm. hele huis verwarmen.

Prachtige speksteenhaard

Prachtige speksteenhaard
Het opbouwen van deze kachel is op locatie gedaan door onze vakmensen. 100% stralingskachels zijn te vergelijken met de warmte van de zon. Een speksteenhaard wordt maar relatief kort gestookt. Een speksteenhaard die 2 uur is gestookt geeft in veel gevallen ongeveer 24 uur warmte. De speksteen slaat de warmte op een geeft deze weer geleidelijk af. De belangrijkste voordelen van een speksteenhaard zijn; aangename temperatuur, gehele interieur blijft warm, zeer energiezuining en duurzaam. Deze kachels staan bekend om hun gunstige emissiewaarden....schone verbranding! Deze kachels worden over het algemeen gebruikt als hoofdverwarming en je gebruikt deze dus met zeer grote regelmaat (dagelijks). Een speksteenhaard wordt ter plekke opgebouwd. De levensduur van een speksteenhaard is enorm...tot wel 150 jaar!   Vraag naar de mogelijkheden bij Boels Verwarming in Onstwedde!

Haard op maat in verzorgingstehuis

Haard op maat in verzorgingstehuis
Deze haard hebben we geplaatst in de centrale hal van een verzorgingstehuis. Haard is ontworpen naar wens van opdrachtgever. Naast functioneel is het een prachtige blikvanger in de ontvangstruimte en centrale ontmoetingsplek. Het betreft een gashaard die op afstand is te bedienen door de beheerder van de ruimte.