offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Projecten

Speksteenhaard

Speksteenhaard
Deze speksteenhaard hebben we onlangs geplaatst in Stadskanaal. We hebben daar een open haard verwijderd. Op een bestaande en zeer bijzondere molensteen hebben we een speksteenhaard geplaatst. Deze haard zorgt nu voor een veel aangenamere en efficientere manier van verwarmen. De haard is van het merk Hase type Lagos.
 

inbouw van vrijstaande houtkachel

inbouw van vrijstaande houtkachel
Op deze foto ziet u een oorsponkelijk vrijstaande houtkachel die we speciaal voor de klant hebben ingebouwd in de bestaande schoorsteen. U ziet dat er eigenlijk voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing is te bedenken.
 

Gashaard in bestaande schouw

Gashaard in bestaande schouw
Deze gesloten gashaard is nieuw in het assortiment van het merk Barbas. We hebben deze gashaard onlangs ingebouwd in een bestaande schouw. Gashaard kenmerkt zich door de geringe inbouwdiepte. In diverse designs....loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie over deze inbouw gashaard.
 

Parkray haard geplaatst in Jipsinghuizen

Parkray haard geplaatst in Jipsinghuizen
Deze houtkachel hebben we aangesloten op de bestaande schoorsteen. Door gebruikt te maken van een op maat gemaakte sokkel onder de kachel past deze perfect op de bestaande schoorsteen. Deze kachel van het merk Parkray Aspect 8 is van binnen uitgevoerd met een kleinere verbrandingskamer maar levert opmerkelijk veel warmte! Hij is makkelijk in de bediening en dankzij zijn grote ruit levert hij een perfect zicht op de vlammen.
 

Jøtul F 100 geplaatst in Onstwedde

 Deze Jøtul F100 is een kleine houtkachel waar houtblokken tot 40 cm lengte in kunnen. Dit model heeft een kleine interne asplaats waarmee het verwijderen van de as een eenvoudig klusje is geworden. De houtkachel heeft een grote glazen deur die prachtig zicht op de vlammen biedt.
 

Dru Trio - gashaard

Dru Trio - gashaard
De Trio van het Merk Dru is een vrijstaande haard op gas met slanke vormen en een krachtige uitstraling. Zowel grote als kleine woonkamers kunnen worden voorzien van een prachtig middelpunt van vuur met 3-D-effect, zichtbaar vanuit meerdere posities. Opmerkelijk is het hoge vlambeeld met gloei-effect dat goed zichtbaar is door één van de drie aanwezige glasramen. Onlans hebben we deze haard geplaatst bij een klant in Nieuwe Pekela.  
 

Scan houtkachel

Scan houtkachel
In Vriescheloo hebben we deze prachtige witte houtkachel van het deense merk Scan geplaatst. De kachel is aangesloten op het bestaande rookkanaal. Scan kachels kenmerken zich door een zeer fraai en opvallend design. Loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie over de collectie van Scan.
 

Houtkachel Dik Geurts

Houtkachel Dik Geurts
Onlangs hebben we deze houtkachel (inclusief rookkanaal) van het merk Dik Geurts geplaatst in Stadskanaal. Deze houtkachel is voorzien van warmtereflecterend infrarood glas dat zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement en een schone ruit tijdens het stoken. Deze haard is ook verkrijgbaar in een hangende uitvoering en als inzethaard.
 

Houtkachel compact en bijzonder van vorm

Houtkachel compact en bijzonder van vorm
Deze kachel hebben we geplaatst in een nieuwe woning in Eelderwolde. De houtkachel van het merk Contura heeft een kenmerkende ovale vorm en is zeer compact. Deze kachel is voorzien van een gietijzeren bovenplaat en heeft een vloerplaat van glas. Door zijn compacte formaat bijzonder geschikt om in kleine ruimtes te plaatsen.
 

Houtkachel van het Deense merk Meteor

Houtkachel van het Deense merk Meteor
Deze houtkachel hebben we geplaatst in Veendam. De kachel hebben we aangesloten op het bestaande rookkanaal. Deze houtkachel, van het Deense merk Meteor is leverbaar met open en gesloten houtvak en is tevens als tunnelhaard leverbaar. De deur kan desgewenst links en rechts scharnieren.