offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Projecten

CV haard

CV haard
Onlangs hebben we voor een klant deze CV haard geplaatst. Een CV haard is een houtkachel die rol van de centrale verwarming op zich neemt. directe warmte, sfeer, badkamer wordt dus ook verwamt. Enorme besparing op de gasrekening. Deze investering zal zich altijd terug verdienen. Houtkachel in kamer rest huis niet warm. hele huis verwarmen.
 

Prachtige speksteenhaard

Prachtige speksteenhaard
Het opbouwen van deze kachel is op locatie gedaan door onze vakmensen. 100% stralingskachels zijn te vergelijken met de warmte van de zon. Een speksteenhaard wordt maar relatief kort gestookt. Een speksteenhaard die 2 uur is gestookt geeft in veel gevallen ongeveer 24 uur warmte. De speksteen slaat de warmte op een geeft deze weer geleidelijk af. De belangrijkste voordelen van een speksteenhaard zijn; aangename temperatuur, gehele interieur blijft warm, zeer energiezuining en duurzaam. Deze kachels staan bekend om hun gunstige emissiewaarden....schone verbranding! Deze kachels worden over het algemeen gebruikt als hoofdverwarming en je gebruikt deze dus met zeer grote regelmaat (dagelijks). Een speksteenhaard wordt ter plekke opgebouwd. De levensduur van een speksteenhaard is enorm...tot wel 150 jaar!   Vraag naar de mogelijkheden bij Boels Verwarming in Onstwedde!
 

Haard op maat in verzorgingstehuis

Haard op maat in verzorgingstehuis
Deze haard hebben we geplaatst in de centrale hal van een verzorgingstehuis. Haard is ontworpen naar wens van opdrachtgever. Naast functioneel is het een prachtige blikvanger in de ontvangstruimte en centrale ontmoetingsplek. Het betreft een gashaard die op afstand is te bedienen door de beheerder van de ruimte.
 

Nieuw in ons assortiment: Hase houtkachels en sfeerhaarden

Nieuw in ons assortiment: Hase houtkachels en sfeerhaarden
Hase Luno gasgesloten sfeerhaard Romantiek in een oogwenk, met een gaskachel van Hase. Met de afstandsbediening schakelt u het natuurlijk vlammenspel aan en heeft u een bijna echt houtvuur. Dankzij de thermostaat functie geniet u van een heerlijk comfortabele temperatuur. Al wat u nu nog hoeft te doen is genieten. Hase Bari houtkachel De fraai vormgegeven Hase Bari is zo samen te stellen, zoals u het wilt: puur van staal, met keramiek of speksteen, in de kleuren die u het beste bevallen. Uniek aan deze kachel is dat het kachellichaam 180 graden gedraaid kan worden.  Bekijk deze prachtige Hase kachels in de winkel!
 

In een prachtige woning te Groningen een Dik Geurts inzetkachel geplaatst.

In een prachtige woning te Groningen een Dik Geurts inzetkachel geplaatst.
Om meer rendement uit de kachel te halen, hebben wij in een prachtige woning in Groningen een Dik Geurts inzetkachel geplaatst. De inzetkachel is geplaatst in de opening van de bestaande open haard. Een ideale oplossing voor een ieder die meer rendement uit zijn kachel wil halen, maar geen zin heeft in een rigoureuze verbouwing. Met deze nieuwe inzetkachel wordt de kamer veel efficiënter verwarmd. Wilt u ook efficiënter verwarmen met onze kachels of haarden? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom!
 

In een fraaie woning in Veendam mochten wij een luxe Atikka ART-10 kachel met 360° draaiplateau plaatsen.

In een fraaie woning in Veendam mochten wij een luxe Atikka ART-10 kachel met 360° draaiplateau plaatsen.
In een fraaie woning in Veendam mochten wij een luxe Atikka ART-10 kachel met 360° draaiplateau plaatsen. Deze kachel met imposante hoogte is een echte eyecatcher voor de woning! Door het 360° draaiplateau draaien de dansende vlammen eenvoudig mee naar iedere gewenste plek. Wilt u ook een eyecatcher in uw woning? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom!
 

Een gesloten gashaard en een speksteenkachel geplaatst in Drenthe

Een gesloten gashaard en een speksteenkachel geplaatst in Drenthe
Een gesloten gashaard van Gazco Huntingdon in de keuken en een speksteenkachel van Nunna Uuni in de woonkamer; Deze nieuwe woning in Gasselternijveenschemond (Drenthe) is voortaan goed verwarmd! Doordat de spekstenen warmte opnemen, geeft de speksteenkachel nog lange tijd na het doven van de kachel een behaaglijke warmte af. De nostalgisch ogende gashaard van Gazco Huntingdon is uitgerust met een afstandbediening en daardoor zeer eenvoudig aan en uit te schakelen. Een goede combinatie voor de bewoners van deze woning! Wilt u ook een kachel die bij u en uw woning past? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom!