offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Ervaar de behaaglijke warmte van speksteen.

Speksteenkachels, zeer energiezuinig en aangenaam

Speksteenkachels verwarmen elk huis en pand zeer aangenaam. Een speksteenhaard is zeer energiezuinig. Twee tot vier uur stoken per dag is voldoende voor 24 uur kamertemperatuur. De stralingswarmte van een speksteen houtkachel circuleert niet. Deze infrarode warmte is gezond, veilig en zeer aangenaam.

Speksteenhaarden op maat

Wilt u een speksteenkachel? U hebt keuze uit een volledig uit speksteen opgebouwde haard. Deze maatwerkhaard bouwen wij bij in uw huis of pand steen voor steen op. Wij leveren complete speksteen haarden van NunnaUuni.

Houtkachels met speksteen

U kunt ook kiezen voor het comfort van een stalen houtkachel, bekleed met speksteen. U vindt bij ons keuze uit deze speksteen houtkachels van

Speksteenkachels, een zeer hoog rendement

Met een speksteenkachel haalt u ongekend hoog rendement uit uw hout. Met een rendement tot wel 95% is de energiezuinigheid van een speeksteenhaard ongeëvenaard. Bovendien is de levensduur van een speksteenkachel vrijwel oneindig. Dat maakt een spekstenen houtkachel zeer duurzaam, u bent helemaal klaar voor de toekomst.

Specialist in speksteenkachels voor Noord-Nederland

Boels Verwarming is specialist in speksteenkachels voor Noord-Nederland. Wij hebben inmiddels vele klanten uit Groningen, Friesland en Drenthe verder geholpen. Wilt u ook zo’n mooie, rendabele en warme speksteenhaard? Neem contact op met Boels Verwarming voor het maken van een afspraak of kom naar onze ruime showroom in Onstwedde. Wij helpen u graag verder.

Ik wil meer weten over speksteenkachels.

 

 

Speksteenkachel
Speksteenkachels
Speksteenhaarden

Contact

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74
info@boelsverwarming.nl

De winkel is geopend op

dinsdag t/m vrijdag van:
9.00 uur tot 18.00 uur
lunchpauze 12.00 uur tot 13.30 uur

zaterdag van:
9.00 uur tot 16.00 uur

 

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74