offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Een aanwinst voor de sfeer in elke ruimte

Sfeerhaarden, behaaglijk en aangenaam warm

Sfeerhaarden geven een aangename warmte af. Ze zijn zeer behaaglijk en warm. Sierhaarden zijn er voor binnen en buiten, een aanwinst voor de sfeer in elke ruimte. Ze zijn leverbaar met en zonder schouw. Kies voor een elektrische of een sfeerhaard gestookt op gas of op het geurloze bio-ethanol.  

Sfeerhaard op bio-ethanol

De bio-ethanol sfeerhaard is bijzonder populair, met name omdat deze veel warmte afgeeft. De bijzonder zuivere brandstof is vrijwel reukloos. Een schoorsteen of rookkanaal is niet nodig, dus u kunt de sfeerhaard in elke gewenste ruimte plaatsen. Wij adviseren wel om altijd te ventileren.

Sfeerhaarden elektrisch

Een elektrische sfeerhaard is in elke ruimte veilig te plaatsen. Voor deze haarden is een schoorsteen of rookgaskanaal niet nodig. Boels Verwarming biedt elektrische sfeerhaarden in vele stijlen, passend bij elk interieur. Ze zijn leverbaar met onder meer thermostaat en afstandsbediening.

Merken sfeerhaarden

In onze showroom vindt u een groot aanbod in sfeerhaarden op gas, elektriciteit en bio-ethanol in allerlei stijlen van enkel topmerken:

 

 

Sfeerhaard kopen?

Wilt u een sfeerhaard kopen? Neem contact op met Boels Verwarming, wij helpen u graag verder! Of kom langs in onze winkel met ruime showroom, waar u verschillende merken en modellen sfeerhaarden vindt. Wij helpen u graag verder met kundig advies.

Ik wil meer weten over sfeerhaarden.

 

 

Sfeerhaarden Groningen

Contact

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74
info@boelsverwarming.nl

De winkel is geopend op

dinsdag t/m vrijdag van:
9.00 uur tot 18.00 uur
lunchpauze 12.00 uur tot 13.30 uur

zaterdag van:
9.00 uur tot 16.00 uur

 

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74