offerte aanvragen

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een offerte op maat.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Elektrische kachels

Een elektrische kachel past overal en is sfeervol.

De elektrische kachel is in! De huidige elektrische kachels zijn mooi van vormgeving en beschikken over een goed vuurbeeld. De dansende vlammen op de “houtblokken” zien er levensecht uit! Elektrische kachels kunnen vrijwel overal geplaatst worden, zonder dat er een verbouwing voor een schoorsteen nodig is.

In onze showroom vindt u zowel voorzet- als inbouw elektrische kachels. Het bekendste merk in elektrische kachels is Burley. Maar wij hebben in onze showroom ook merken als Faber en Gazco.

 

Elektrische kachels

Traditionele elektrische kachels

Gazco's collectie elektrische kachels stralen authenticiteit en elegantie uit. Gemaakt van de beste gietijzeren constructie, u kunt genieten van het zeer realistische houtblokken-effect op het brander bed. U kunt volop genieten van uw kachel in verschillende kamers en dit alles zonder de noodzaak van een rookkanaal of schoorsteen!

 

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies. Of als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. Ook als u een vraag heeft over een andere soort kachel, als een houtkachel, kunt u altijd contact opnemen.

Contact

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74
info@boelsverwarming.nl

De winkel is geopend op

dinsdag t/m vrijdag van:
9.00 uur tot 18.00 uur
lunchpauze 12.00 uur tot 13.30 uur

zaterdag van:
9.00 uur tot 16.00 uur

 

Dorpsstraat 40
9591 AV Onstwedde
0599 - 33 12 74